Våra priser 

Kiropraktisk behandling

Jag diagnostiserar, undersöker och behandlar de besvär du söker för. Jag utför en noggrann undersökning där bland annat neurologisk undersökning, muskeltestning och ortopediska tester ingår. I behandlingen ingår även mjukdelsbehandling, rehabilitering och kinesiotape vid behov. En kiropraktisk benhandling tar 45 minuter. 

 

Vardag: 600kr

Vardag student/pensionär: 500kr

Helg: 700kr

Helg student/pensionär: 600kr

Massagebehandling

Massage är en behandlingsmetod som används för spända, stela eller ömmande muskler. Men är även bra om man vill komma ner i varv och få en avkopplande stund. Behandlingen avslutas med att du får personliga övningar med dig hem som hjälper dig att hålla besvären borta. Längre ner kan du läsa om de olika typerna av massage som jag erbjuder! 

Massage: 30 min – 400 kr

Massage: 45 min – 550 kr

Massage: 60 min – 620 kr

Kiropraktik kommer från grekiskan och betyder ungefär “att göra för hand” 

Våra tjänster 

Kiropraktisk behandling!

Som utbildad kiropraktor så fokuserar jag mitt arbete på rörelseaparaten, som innefattar besvär från leder, muskler och ligament. Många tror att en kiropraktor endast jobbar med ryggbesvär, men vi jobbar med kroppen som helhet!

Massagebehandling

Använd ditt friskvårdsbidrag

Om du besväras av ömma eller stela muskler, eller bara vill ha en avkopplande stund så kan jag erbjuda dig massage som passar ditt behov. Jag erbjuder behandlande-, avslappnings-, idrotts-, och ismassage. 

Facebook
Instagram